Brčko

Akcija prikupljanja knjiga ” Pokloni knjigu, priključi nam se!”

Akcija prikupljanja knjiga ” Pokloni knjigu , priključi nam se !”  počela je danas u Brčkom, u organizaciji Foruma mladih OO SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Knjige se prikupljaju i biti će donirane MZ Ograđenovac za potrebe mladih u toj mjesnoj zajednici.

Osnovni cilj naše akcije da probudimo svijest i pokrenemo mlade da daju svoju podršku i doprinos našoj akciji.

Forum mladih OO SDP BiH Brčko distrikta BiH poziva sve građane Brčko distrikta da učestvuju u ovoj akciji i pruže priliku i drugim ljudima da čitaju knjige koje su oni već pročitali.

Akcija će biti otvorena danas i trajaće narednih deset dana, ali ukoliko bude potrebe, ako vidimo da su građani spremni pomoći, spremni smo produžiti akciju.

U periodu od 28. septembra do 08. oktobra 2015. godine u vremenu od 8 do 14 sati, knjige koje želite pokloniti možete donijeti u prostorije kancelarije OO SDP BiH Brčko distrikta BiH koja se nalazi na adresi Bosne Srebrene 3-7, prvi sprat zgrada „Kvadar“ .Za veću količinu knjiga dolazimo na Vašu adresu.

Kontakt telefon 049/217-675
OO FOM SDP BiH Brčko distrikta BiH

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.