FOM SDP Maglaj

Akcija Foruma mladih Maglaj povodom ramazanskog Bajrama

Članice i članovi Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj iskoristili su ovu nedjelju da tradicionalno s krajem Ramazana obiđu one kojima je pomoć najpotrebnija. Mladi su danas posjetili teško oboljelu Nerminu Mašić, te u Liješnici Hazima Bradarića i porodicu Amira Salkića koji su u poplavama 13. maja 2019. godine izgubili sve što su imali.

Tom prilikom su uručene skromne donacije u iznosu od po 100 KM. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim članicama i članovima OO SDP BiH Maglaj, našim vijećnicima i delegatu u Domu naroda PFBiH Jasminku Kapiću, što su i ovaj put finansijski podržali našu akciju. Ne zaboravimo na sve one kojima je pomoć najpotrebnija i nakon mjeseca Ramazana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.