Tešanj

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

 Dobrovoljni davaoci krvi su nacionalno bogatstvo svake zemlje. Krv je lijek, a čovjek je jedini izvor tog lijeka. Davanje krvi je najhumaniji i najdragocjeniji poklon koji čovjek može pokloniti čovjeku.

Vodeći se idejom socijldemokratiji-idejom humanosti za koju se mi zalažemo, Forum mladih Općinske organizacije SDPBiH Tešanj 13. oktobra organizuje dobrovoljno davanje krvi koje će se održati na odjelu tranzfuziologije u Općoj bolnici Tešanj.

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj humanoj akciji i poklone poklon koji život znači i tako nekome spase život. Prijavit se možete kod sekretara Foruma mladih OOSDPBiH Tešanj na broj telefona 061/769-702 (Hundur Muhamed Muki) ili u Kancelariji OOSDPBiH Tešanj.

Radujemo se vašem odazivu.

S poštovanjem i srdačnim pozdravom Forum mladih OOSDPBiH Tešanj.

FOM OOSDPBiH Tešanj

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.