FOM SDP Zenica

Akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska

S obzirom na pozitivne reakcije naših sugrađana, Forum mladih SDP Zenica će i u narednom periodu organizovati slične akcije koje su u službi poboljšanja zdravlja građana Zenice.

Slika

Povodom 14. juna – Dana dobrovoljnih davaoca krvi, Forum mladih SDP BiH Zenica je u saradnji sa kompanijom Salvus d.o.o., organizovao akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska pod nazivom „Jedna kap može promijeniti sve“.

Akcija je održana u gradskoj pješačkoj zoni od 10:00 do 12:00 sati, gdje su podijeljeni edukativni leci o dobrovoljnom darivanju krvi. Ovom prilikom akciji koja je organizovana s ciljem educiranja građana o važnosti dobrovoljnog davanja krvi te samokontrole šećera u krvi i krvnog pritiska, odazvalo se nekoliko stotina građana Zenice.

S obzirom na pozitivne reakcije naših sugrađana, Forum mladih SDP Zenica će i u narednom periodu organizovati slične akcije koje su u službi poboljšanja zdravlja građana Zenice.

Dobrovoljni davaoci krvi su nacionalno bogatstvo svake zemlje. Jedini izvor krvi je čovjek – davaoc krvi. Stoga pokažite plemenitost, budite davaoc.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.