Ajša Saračević

Rođena 1983. godine u Foči.

Kao učenica Druge gimnaziji Sarajevo, inicirala je projekat Vijeće učenika srednjih škola u Kantonu Sarajevo i UG Vijeće učenika Sarajevo, gdje je bila Predsjednica Udruženja.

Završila je Građevinski fakultet Univerziteta u Sarajevu i stekla zvanje Inžinjera građevinarstva, a trenutno je na magistarskom studiju Građevinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na odsjeku za Hidrotehniku i okolišno inžinjerstvo.

Bila je savjetnica za pitanja mladih pri Uredu Gradonačelnika Sarajeva. Radila u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH, te na projektima u Federalnom hidrometeorološkom zavodu BiH.

Predsjednica Općinske organizacije Novi Grad Sarajevo i članica Kantonalnog odbora SDP BiH Sarajevo. Član SDP BiH od 1998. godine


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu