Denis Bećirović posjetio Panonska jezera

Afirmiram pozitivne primjere i vodim isključivo pozitivnu kampanju

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović posjetio je zajedno sa gradonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem Panonska jezera gdje je imao niz razgovora sa građanima Tuzle i drugih bh. gradova.

Obilazeći Panonska jezera, Bećirović je istakao da svi organi vlasti u državi Bosni i Hercegovini moraju stvarati ulove za razvoj turizma, kao najbrže rastuće grane privrede. U tom kontekstu, on je rekao da treba usvojiti inovirane strategije razvoja turizma, te planirati niz novih turističkih zona u prostornim planovima. Strategija nam treba dati pravce razvoja turizma na cijeloj teritoriji države Bosne i Hercegovine, koje vrste turizma se trebaju razvijati, kakvi su hotelski kapaciteti, infrastruktura i ostali turistički sadržaji za dobru ponudu.

Bećirović je, čestitajući Jaminu Imamoviću na uspješnim projektima, istakao svoju spremnost da sutra, kao izabrani član Predsjedništva BiH, bude promotor pozitvnih primjera, ali i čovjek koji će biti u službi svih gradova i općina.

„Posebnu pažnju moramo posvetiti oblicima turizma koji mogu dati nove šanse za cjelogodišnju turističku sezonu, kao što su zdravstveno-medicinski turizam koji pruža velike šanse za zaradom i novim radnim mjestima“, naglasio je Bećirović.

Također, Bećirović je poručio da se „nema namjeru upuštati u zastarjelu, stereotipnu i svađalačku kampanju koju promoviraju pojedini kandidati. Moja politika je politika promocije pozitivnih primjera u privredi, kulturi, sportu, nauci… Drugi neka se svađaju, moje je da razvijam novu politiku optimizma, nade i otvaranja perspektive za sve ljude u našoj domovini“, zaključio je Bećirović.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.