KO SDP Sarajevo

Adnan Šteta nije dodijelio niti potpisao ugovor za izgradnju tramvajskih stajališta

Obzirom da su se u toku proteklog dana pojavile netačne informacije u vezi dodjele posla za izgradnju tramvajskih stajališta u Sarajevu ovim putem želimo demantovati iste i navesti nekoliko činjenica.

Potpuna je neistina da je SDP-ov ministar u Vladi KS Adnan Šteta dodijelio i potpisao ugovor za izgradnju tramvajskih stajališta u Sarajevu.

Spomenuti ugovor je potpisan 19.10.2018. godine u vrijeme kada je Mujo Fišo bio ministar saobraćaja, a premijer vlade Adem Zolj. Obojica su istaknuti kadrovi SDA.

Zašto je kompletan projekat zaustavljen i zašto se ne grade tramvajska stajališta su pitanja na koja odgovor mora dati aktuelni saziv Vlada Kantona Sarajevo.

Nažalost, ova vrsta dezinformacija služe samo kako bi pojedini skrenuli pažnju sa sumnjivih nabavki koje se dešavaju za vrijeme pandemije u našoj zemlji.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu