Adi Mahovac

Rođen 1991.godine. Osnovnu školu završio u Zavidovićima. Takođe, srednjoškolsko obrazovanje uspješno završio u našem gradu u JU Gimnazija „prof.Rizah Odžačkić“. Diplomirao studij radiološke tehnologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Zaposlen u JU Dom zdravlja Zavidovići kao dipl.inž.medicinske radiologije.

Dugi niz godina usavršavao se u sferi zdravstva kroz razne edukacije širom BiH. Aktivan je u društvenom životu naše općine, u oblastima kulture, sporta i humanitarnog rada. U sportskim kolektivima NK Krivaja i ŽRK Krivaja Zavidovići angažovan duži niz godina kao službeni fiziterapeut.

Član je brojnih NVO-a u općini, u kojima aktivno djeluje.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu