Adi Kubat kandidat SDP-a za načelnika Kaknja

Na sjednici OO SDP BiH KAKANJ , koja je održana jučer usvojena je predložena lista kandidata za Općinsko vijeće i potvrđen je prijedlog kandidata za poziciju Načelnika Općine Kakanj za predstojeće Lokalne izbore u BiH 2024.godine.

Adi Kubat je kandidat OO SDP BiH Kakanj za načelnika Općine Kakanj, dok je Irna Imamović nosilac liste za Općinsko vijeće Kakanj.

OO SDP KAKANJ na predstojeće izbore izlazi sa kandidatom za poziciju načelnika Općine Kakanj i sa kompletnom listom od 34 kandidata za Općinsko vijeće.

Svoju podršku kandidatu za načelnika dale su još lokalne organizacije Naroda i pravde i Snage naroda.

U narednom periodu, preko naše službene stranice, detaljnije ćemo upoznati sa našim kandidatom, njegovu viziju, pravce djelovanja, aktivnosti koje će predstaviti putem svog Programa kao budućeg Načelnika Općine Kakanj, kao i sa kandidatima za Općinsko vijeće – saopćeno je iz SDP-a BiH Kakanj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.