OO SDP Novo Sarajevo

Adem Olovčić zvanično postao član Kluba vijećnika SDP-a Novo Sarajevo

Prije današnje sjednice Općinskog vijeća Općine Sarajevo, održan je sastanak predsjednika Općinske organizacije SDP Novo Sarajevo Samira Suljevića sa Klubom vijećnika SDP-a u Općinskom vijeću.

Na sastanku je zvanično obznanjeno da je nekadašnji nezavisni vijećnik u OV Novo Sarajevo Adem Olovčić pristupio Socijaldemokratskoj partiji BiH, čime je postao član Kuba vijećnika SDP-a.

Sastanku su prisustvovali i vijećnici SDP-a Miroslav Živanović i Elvedin Korora, dok je Igor Vreta bio opravdano odsutan, zbog obaveza van Bosne i Hercegovine.

Sasvim je sigurno da se dolaskom Adema Olovčića Klub SDP-a u Općinskom vijeću dodatno pojačao, čime SDP sada ima četiri vijećnika. Sve to će adekvatnije omogućiti da naši vijećnici lakše mogu raditi za interes građana Općine Novo Sarajevo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.