Adel Eskić nosilac liste SDP BiH za Općinsko vijeće Velika Kladuša

Općinski odbor SDP Velika Kladuša je potvrdio 32 kandidata koji će se naći na listi SDP-a za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 02. oktobra 2016. godine.

Za nosioca liste izabran je Adel Eskić, predsjednik Općinske organizacije SDP Velika Kladuša. Na listi će se naći 40% žena i preko 40% mladih kandidata, dok je prosječna starost liste 34 godine, što je naša najmlađa ponuđena lista ikada ili čak najmlađa lista u poslijeratnoj historiji Velike Kladuše.

Također želimo istaći da preko 90% kandidata prvi put učestvuje u izbornom procesu i nikada nisu činili dio izvršne i zakonodavne vlasti.

Zvanično predstavljanje izbornog programa i kandidata će se održati nakon Programske konvencije SDP-a BiH u mjesecu maju.

Ovim je, svega nekoliko dana nakon raspisivanja izbora, okončan proces kadrovske pripreme za nadolazeće izbore, a period ispred nas želimo usmjeriti na komunikaciju sa građanima u kojem ćemo predstaviti naš Program za koji vjerujemo da će svojim kvalitetom i rješenjima koja nudimo dobiti  podršku naših sugrađana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.