KO SDP Sarajevo

Abdulah Skaka treba da shvati da odlazi

Sarajevski SDP poziva odlazećeg gradonačelnika Abdulaha Skaku da hitno i bez odlaganja zaustavi sve aktivnosti koje se tiču bilo kakvih pokušaja uvođenja nove sistematizacije, zapošljavanja i slično, iz poštovanja prema budućem gradonačelniku, ali i radnicima Gradske uprave.

 

Napominjemo da će pod lupom biti sve aktivnosti, a posebno stvaranje finansijskih obaveza i proces preseljenja dijela Gradske uprave, te pozivamo odlazećeg gradonačelnika da toga bude svjestan. 

 

Pored toga, sarajevski SDP još jednom napominje postojanje sumnje o potencijalnom vršenju krivičnih djela od strane pojedinih izabranih dužnosnika u periodu pred izbor novog gradonačelnika, u odnosu na šta ćemo poduzeti odgovarajuće radnje.

 

Poručujemo da nećemo dozvoliti novu aferu “Asim”, te da će novi gradonačelnik, za razliku od prethodnog, biti izabran pošteno!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu