Izvještajno-izborna konvencija

Abdulah Koldžo novi predsjednik OO FOS SDP BiH Ilidža

Na Ilidži izabrano novo rukovodstvo Foruma seniora SDP-a.

Slika

Na izvještajno-izbornoj konvenciji održanoj 04. marta 2014. godine, Forum Seniora SDP BiH općinske organizacije Ilidža je izabrao novo rukovodstvo.

Tokom Konvencije je prezentiran i razmotren dosadašnji rad, te su iznijeti planovi za daljni rad.  Prisutnima se obratio i Mustafa Polutak, predsjednik koordinacije KO Foruma Seniora SDP BiH Sarajevo.

Za predsjednika je izabran Abdulah Koldžo, za potpredsjednike izabrani su Desanka Blešić i Zvonimir Basista, dok je za koordinatora izabran Jakub Kadrić. Izbor rukovodstva je okončan imenovanjem novih sedam članova predsjedništva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.