OO SDP BiH Tešanj

Vi ste stubovi našeg društva, budući profesori, ljekari, inženjeri …

Dragi učenici, roditelji i profesori.

Pred nama je početak nove školske godine.

Učenicima želim puno uspjeha i dobrih ocjena. Vi ste stubovi našeg društva, budući profesori, ljekari, inženjeri, političari i dr. školu nemojte gledati kao napor i dosadu već kao nešto što je dobro za vas i preko čega ćete ostvariti svoje ciljeve.

Roditeljima želim puno strpljenja, ali i snage da izdržite u borbi da svoje dijete izvedete na pravi put. To danas nije lako, ali sam ubijeđen da ćete na tom putu istrajati.

Profesorima želim strpljenja i puno razumijevanja, jer vi obavljate najplemenitiji posao u našem društvu. Vi odgajate i obrazujete našu budućnost, naše buduće profesore, ekonomiste, pravnike, ljekare te nosioce promjena za dobrobit našeg društva.

Naročito želim čestitati našim prvačićima. Pred vama je najuzbudljivije razdoblje vašeg života jer ćete se upoznati sa prvim školskim knjigama preko kojih ćete zaviriti u čarobni svijet brojeva i slova i taj svijet znanja otkrivajte bez straha jer djetinjstvo i školska klupa su nešto što ćete zauvijek pamtiti.

Ujedno apelujem na sve naše vozače da budu maksimalno oprezni i tako poboljšaju sigurnost saobraćaja u našoj općini, a naročito u blizini škole.

Također vas želim obavijestiti da je Komisija Fonda koja djeluje ispred Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj, i za školsku godinu obezbjedila sredstva za pružanje jednokratne novčane pomoći.

U ime Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj, i u svoje lično ime, čestitam vam početak školske godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.