Siniša Dukić

Rođen u Travniku, 09.11.1966. godine, gdje je završio osnovnu školu i Srednju saobraćajnu školu. 1997. godine završio Drenthe College u Holandiji (holandski jezik i orijentacija u holandskom društvu). 2006. godine završio studij na Poslovnoj školi Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostar, Fakultet poslovne ekonomije i stekao diplomu ekonomiste.

  1. godine uspješno završio edukacijski trening na College of Europe – Institut za Postdiplomske Evropske studije u Brižu u Belgiji, na temu Evropske Unije.

Završio je studij na Univerzitetu u Banjaluci 2010. godine, Fakultet poslovne ekonomije, smjer Preduzetništvo i stekao diplomu i naziv  diplomiranog ekonomiste. Trenutno je na postdiplomskom studiju na Sveučilištu/Univerzitetu „Vitez“, Fakultet poslovne ekonomije – Poduzetnički menadžment.

Trenutno je zaposlen na Sveučilištu/Univerzitetu „Vitez“, kao  šef  Ureda za međunarodnu saradnju & ERASMUS +.

Od 2012. godine je vijećnik SDP BiH u Općinskom vijeću Travnik, a od 2019. godine je predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Travnik i član Glavnog odbora SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.