OO SDP BiH Tešanj

25. novembar-Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Ove godine se obilježava 73. godišnjica Prvog zasjedanja Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine, značajnog datuma istorije naroda Bosne i Hercegovine, posebno danas, kad se retrogadne snage prežu u negiranju tekovina Narodnoslobodilačkog rata i državno-pravnog uređenja Države.

Na političkoj sceni su jake snage koje rade na razgradnji i Društva i Države.

Zato, neka nas 25. novembar-Dan državnosti Bosne i Hercegovine, opominje na Zavnobihovske i Avnojevske odluke i njihov značaj i za današnju opstojnost Bosne i Hercegovine, koje su djelo svih naših bh naroda u antifašističkom otporu i priznate od relevantnih međunarodnih institucija.

Svim građankama i građanima, u ime OO SDP BiH Tešanj, čestitamo Dan državnosti, 25. novembar, sa željom da Bosna i Hercegovina bude Domovina svih njenih građana, kako je to odlučeno na ZAVNOBIH-u.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.