Zenica

22 godine stradanja prve žrtve

Još jednom podsjećamo na dugoodišnji inicijativu OO SDP BiH Zenica i FOM SDP BiH Zenica da se jedna ulica ili jedna ustanova za predškolski odgoj i vaspitanje nazove imenom prve civilne žrtve rata

Slika

13. maja ove godine navršile su se 22.godine od kako je  u Zenici  za vrijeme  blokade kasarne bivše JNA  na Bilimišću poginula  trogodišnja  Matea Jurić, prva civilna žrtva rata  u Zenici.

Tim povodom  je među brojnim delegacijama koje su odale počast  i položile cvijeće  na spomen ploču  u Novom Radakovu podignutoj u znak sječanja na malenu  Mateu Jurić, bila je i delegacija Općinskog odbora SDP BiH Zenica.

Još jednom podsjećamo na  dugoodišnji inicijativu  OO SDP BiH Zenica i FOM SDP BiH Zenica  da se  jedna ulica ili jedna ustanova za predškolski odgoj i vaspitanje  nazove imenom prve civilne žrtve rata.

Nažalost, ova inicijativa   nije nikada  prihvaćena od strane  nadležnih institucija.                                                                                

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.