Jasmin Imamović

2016. godina će biti period komunalne gradnje u Tuzli

Gostujući danas u specijalnom izdanju programa RTV Slon iz Tuzle, koji se realizuje u povodu obilježavanja jubileja ove medijske kuće, tj dvadeset godina od početka emitovanja radijskog programa i deset godina od početka emitovanja televizijskog programa, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović je izjavio:

„Protekle dvije godine, 2014. i 2015. su period u kojem smo pretrpjeli ogromne štete, koje su nam uzele previše vremena i novca, te se pristupilo odluci o kreditnom zaduženju Grada Tuzla. Zbog toga će predstojeća 2016. godina, biti period komunalne gradnje u Tuzli. Ukupno će za ove namjene biti utrošeno oko 15 miliona KM, što bi grad Tuzlu trebalo pretvoriti u veliko gradilište. Od objekata komunalne infrastrukture svakako se izdvaja i izgradnja istočne tribine stadiona Tušanj“.

U kontekstu izgradnje komunalnih objekata gradonačelnik Imamović je napomenuo da predstoji i izgradnja Gradskog groblja, jer je Grad Tuzla postao vlasnik lokacije predviđene za groblje, te da nas čeka niz važnih komunalnih projekata na teritoriji svih tuzlanskih mjesnih zajednica kao i nekoliko važnih projekata u cilju povećanja broja zaposlenih u Tuzli.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.