Zenica

20 godina postojanja i rada FOŽ SDP BIH je obilježeno i u ZDK.

13.10.2017. godine u prostorijama Doma kulture Maglaj je održan Okrugli sto kojem je prisustvovalo 35 članica Foruma žena KO SDP BIH ZDK. Članice KO FOŽ SDP BIH ZDK su, prvo, polaganjem cvijeća na spomen obilježju ispred Doma kulture Maglaj odale počast poginulim građanima Maglaja – žrtvama agresije na BiH 1992.

Sve prisutne je pozdravila predsjednica KO FOŽ SDP BIH ZDK, drugarica Jasminka Šehić te riječ predala potpredsjednicama FOŽ SDP BIH Marini Mujkanović i Selmi Lučkin.

Prisutne drugarice su imale mogućnost da zajedno sa drugaricom Marinom diskutuju na temu “SDP u susret 20 godina FOŽ SDP BIH”, a Marina je u svojoj prezentaciji poseban osvrt stavila na ZDK. Potpredsjednica FOŽ SDP BIH, Selma Lučkin, je održala prezentaciju o, nažalost, uvijek aktuelnoj temi diskriminacije, sa naglaskom na “Žene sa invaliditetom”.

Drugarice u sali su se, ovom prilikom, upoznale sa statističkim podacima o broju oboljelih od malignih oboljenja, sredstvima koja su potrebna nakon operacija, esencijalnim listama i poboljšanjima istih… Članice FOŽ su diskutovale o stavovima SDP BIH te predlagale konkretne aktivnosti kada je u pitanju djelovanje FOŽ SDP BIH.

Nakon radnog dijela okruglog stola, članice FOŽ SDP BIH Maglaj su upriličile ugodno druženje u restoranu “Selfie” za svoje drugarice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.