Reakcija

KO SDP BiH Sarajevo i OO SDP Novo Sarajevo osuđuje palež Hrama Preobraženja Gospodnjeg

Kantonalni odbor SDP BiH Sarajevo te SDP-ovci i SDP-ovke Novog Sarajeva pridružuju se osudama paleža u pomoćnoj zgradi Hrama Preobraženja Gospodnjeg u Novom Sarajevu. Pravovremene reakcije nadležnih organa, te dostojanstvene reakcije vjerskih službenika Hrama Preobraženja Gospodnjeg, pravi su garant da sramotni incidenti ovog karaktera neće narušiti zajednički život na području Novog Sarajeva i Sarajeva.

Na žalost, ovo je samo jedna od neželjenih situacija koja govori u prilog potrebe za uspostavljanjem Foruma sigurnosti građana i građanki Novog Sarajeva, što je inicijativa za koju se zalaže novosarajevski SDP, a koju Općinsko vijeće u prethodnom periodu nije željelo razmatrati. Ovom prilikom izražavamo iskrenu nadu da će Općinsko vijeće, nakon ovogodišnjih Lokalnih izbora, u novom sazivu biti spremno da uspostavi ovaj mehanizam i omogući aktivno učešće građana u rješavanju sigurnosnih problema na području Novog Sarajeva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.