Travnik

Novi broj „Glasa slobode“ među našim građanima

Danas su aktivisti FOM OO SDP BiH Travnik u centru grada organizovali distirbuciju novog broja zvaničnog lista SDP BiH „Glas slobode“ našim građanima.

Aktivistima FOM su se pridružili i kandidati OO SDP BiH Travnik za Lokalne izbore 2016.godine. Građani su, kao i do sada, iskazali veliki interes, što nam je jedan od pokazatelja da SDP BiH u Travniku ima podršku.
SDPtravnikakcija1
Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koju realizuje FOM, uz podršku OO SDP BiH Travnik.

Krajem jula organizovana je i humanitarna akciju pod nazivom „Budimo humani“, sa ciljem da sepomogne građanima kojima je pomoć neophodna. Građani Travnika su se u velikom broju odazvali i svoje donacije (odjeću, obuću, hranu, sredstva za higijenu, igračke za djecu) predali volonterima na tri lokacije u gradu Travnik. Akcija „Budimo humani“ će uskoro biti organizovana u biljanskoj regiji (Mehurići).

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.