Muamer Mekić

Rođen je 1982. godine u Sarajevu. Pohađao je osnovnu školu Vrhbosna u Sarajevu gdje je danas i zaposlen. Nakon završene Mašinske škole upisao je studij na fakultetu političkih nauka na odsjeku odbrane i sigurnosti gdje stiče zvanje profesora odbrane i sigurnosti. Odmah po završetku obavlja proces stažiranja u oružanim snagama Bosne i Hercegovine gdje je i činovan. Obavljao  je funkciju predsjednika Savjeta najveće MZ u Općini Stari Grad Sarajevo „Mošćanica“ gdje se istakao ne samo po radu nego i kao nosilac te učesnik u mnogim humanitarnim akcijama i aktivnostima zbog čega ga je Općinsko vijeće i Općina Stari Grad nagradila Plaketom za izuzetan doprinos i razvoj te promociju Općine Stari Grad Sarajevo. Bio je član komisije za statut i propise pri Općinskom vijeću. Prvi put se pojavljuje i učestvuje u izbornom procesu kao kandidat SDP-a za Općinsko vijeće Stari Grad Sarajevo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.