Tešanj

1. maj- Međunarodni praznik rada

Svjedoci smo da ni danas radnička prava u našoj zemlji nisu na zadovoljavajućem nivou, što znači da borba za radnička prava traje i dalje

Slika

1. maj- Međunarodni praznik rada obilježava se u znak sjećanja na žrtve koje su podnijeli pripadnici radničkog pokreta u borbi za ostvarenje većih radničkih prava.

Svjedoci smo da ni danas radnička prava u našoj zemlji nisu na zadovoljavajućem nivou, što znači da borba za radnička prava traje i dalje.

Usprkos teškim vremenima i velikim izazovima borba za vraćanje dostojanstva radnicima treba biti prioritet.

U ime OO SDP BiH Tešanj i svoje lično ime svim građanima u Bosni Hercegovini želim čestitati Praznik rada, sa željom da za godinu dana svjedočimo pomacima u dostizanju radničkih prava.                                                                      

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.