Tešanj

1. maj- Međunarodni praznik rada

Svjedoci smo da ni danas radnička prava u našoj zemlji nisu na zadovoljavajućem nivou, što znači da borba za radnička prava traje i dalje

Slika

1. maj- Međunarodni praznik rada obilježava se u znak sjećanja na žrtve koje su podnijeli pripadnici radničkog pokreta u borbi za ostvarenje većih radničkih prava.

Svjedoci smo da ni danas radnička prava u našoj zemlji nisu na zadovoljavajućem nivou, što znači da borba za radnička prava traje i dalje.

Usprkos teškim vremenima i velikim izazovima borba za vraćanje dostojanstva radnicima treba biti prioritet.

U ime OO SDP BiH Tešanj i svoje lično ime svim građanima u Bosni Hercegovini želim čestitati Praznik rada, sa željom da za godinu dana svjedočimo pomacima u dostizanju radničkih prava.                                                                      

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.