Aner Žuljević

Žuljević oštro o Komšiću: S Dodikom i Čovićem realizira “Plan B”

Aner Žuljević, delegat Socijaldemokratske partije BiH u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, oštro je na društvenim mrežama kritikovao posljednje stavove Demokratske fronte i njenog predsjednika Željka Komšića.

“Šta se dešava s DF-om i Željkom K.?! Imamo li na djelu realizaciju “Plana B? Zašto u isto vrijeme DF blokira FBiH sa HDZ-om, a Željko Komšić smjenjuje članove Centralne banke po nalogu Dodika? Šta je cijena apsolutne blokade države? Vlast po svaku cijenu! Sramota”, zapitao se Žuljević.

Navodi kako se ovako jedna od važnijih institucija ove zemlje, u kojoj Dodik nije mogao “praviti cirkus” mu se predaje.

“Graniči sa ludilom da se takvoj osobi, koja je uništila finansijski sektor u RS, zadužila tri generacije zbog sloma budžeta RS dozvoli da upravlja monetarnom politikom BiH”, piše on.

Nastavlja da ipak neće proći “predaja budućnosti ove zemlje za rad par fotelja”.

“Budite uvjereni, aferim patriote”, zaključio je sarkastično Žuljević.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu