Uskoro dodjela certifikata

Završena i posljednja edukacija FOM 1, 2, 3

U prostorijama Opštinskog vijeća Ilijaš,11. aprila 2015. godine, je završena posljednja edukacija FOM 1, 2, 3, u organizaciji KO FOM SDP BiH Sarajevo, za novoučlanjene članove i članice OO FOM SDP BiH Ilijaš i Vogošća

Prisutnima su se obratili domaćini: Jasmina Durmišević, predsjednica OO FOM SDP BiH Vogošća i Denis Đulić, predsjednik OO FOM SDP BiH Ilijaš.

Ovaj vikend svoja predavanja su održali treneri Benjamin Redžić i Adnan Sobo, koordinatori cijelog projekta, na teme Političke ideologije i Politički sistem BiH, dok je predavanje na temu Javni nastup i govor održao Damir Filipović, predsjedavajući OV Ilijaš.

Ovo je posljednja edukacija u ovom ciklusu projekta FOM 1, 2, 3, kroz koju je prošlo 80 učesnika/ca. Cilj KO FOM SDP BiH Sarajevo je da se organizuje osnovna politička edukacija na nove članove i članice koja će biti polazna osnova za njihov dalji politički angažman i političko educiranje.

Sredinom aprila će se organizovati dodjela certifikata za sve članove i članice koji su pohađali edukaciju FOM 1, 2, 3.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.