KO SDP HNK

Zastupnici SDP-a BiH u Mostaru svakog četvrtka razgovaraju s građanima

U cilju što bolje komunikacije s građanima SDP BiH u Mostaru od četvrtka 13. 02. 2020.g. pokreće Zastupničku kancelariju sa sjedištem u prostorijama KO SDP BiH HNK a u njenom radu sudjelovat će izabrani zastupnici SDP BiH s područja Hercegovine.

Na ovaj način nudimo građanima, kao i pripadnicima nevladinog sektora, da u direktnoj komunikaciji sa zastupnicima SDP BiH u ZD PFBiH Lanom Prlić i Ivanom Bobanom, sa zastupnicima u DN PF FBiH i Skupštini HNK Vesnom Saradžić i Anerom Žuljevićem, kao i sa zastupnikom u Skupštini HNK Ismetom Lulićem iznesu konkretne prijedloge, inicijative, i pitanja koje izabrani dužnosnici SDP-a BiH mogu delegirati u parlamentarnim klupama i(li), u slučaju potrebe, zastupati u javnom prostoru.

Ovim putem, saradnjom sa građanima, želimo eventualno otvoriti niz novih pitanja koja trenutno možda nisu u fokusu javnosti , a čije otvaranje ili eventualno rješavanje može predstavljati poboljšanje kvalitete života naših građana.

Zastupnička kancelarija biti će otvorena svakog četvrtka od 10-13h na adresi KO SDP BiH HNK, Mostar, ulica Podharem 2.

Zbog toga, pozivamo sve dobronamjerne građane da se slobodno obrate s idejama, prijedlozima, inicijativama te nas posjete u najavljenom terminu, kako bismo zajednički pokušali pronaći barem dio rješenja za mnoštvo zajedničkih problema.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu