GO SDP BiH Mostar

Zakon o izbornim jedinicama ni u kom slučaju nije diskriminatoran

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer danas je održano predavanje i druženje sa Doris Pack na kojem su učestvovale članice SDP BiH. Doris Pack je u svom predavanju govorila o svom dugogodišnjem političkom iskustvu, izbornim kampanjama i načinu provođenja kampanja u zemljama Evropske unije.

Tokom ugodnog i konstruktivnog razgovora odgovorila je na brojna pitanja prisutnih, vezano za stanje u Bosni i Hercegovini i budućnost BiH na putu ka Evropskoj uniji. Posebno je od naših članica apostrofiran jučerašnji Zakon o izbornim jedinicama i izboru delegata u Dom naroda FBiH za koji je uvažena Gđa Pack kazala da je bitan i da ni u kom slučaju nije diskriminatoran prema jednom od naroda, već samo za jednu političku stranku, aludirajući na HDZ.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.