Zajednička sjednica Organizacije SDP Brčko distrikta BiH i Organizacije DF Brčko distrikta BiH povodom Dana državnosti

Dana 25. novembra 2017. godine, s početkom u 10,00 sati, Predsjedništva Organizacije SDP Brčko distrikta BiH i Organizacije DF Brčko distrikta BiH održaće zajedničku sjednicu povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, 74 godine nakon održavanja ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu.

Istog dana u 11,00 sati predstavnici mladih naše dvije organizacije će na Trgu mladih upriličiti istorijski čas podsjedanja na održavanje ZAVNOBIH-a, 25.11.1943. godine u Mrkonjić Gradu, te dijeliti građanima Brčko distrikta BiH čestitke povodom Dana državnosti BiH.

Tom prilikom će predsjednici Suad Burić i Zijad Ražanica dati izjave za medije.
U narednom periodu će Organizacije SDP-a i DF-a Brčko distrikta BiH zajednički nastupati u ovakvim i sličnim obilježavanjima važnih datuma iz istorije Bosne i Hercegovine, a, takođe, će naše dvije partije raditi na usklađivanju političkih aktivnosti u cilju zajedničkog nastupa na predstojećim opštim izborima 2018. godine.

Pozivamo i druge političke subjekte, nevladine organizacije, pojedince i sve patriotski orijetisane građane da nam se pridruže u borbi za očuvanje tekovina ZAVNOBIH-a i očuvanje jedinstvene, cjelovite, nedjeljive i multietničke Bosne i Hercegovine.
Pozivamo članove naše dvije organizacije da prisustvuju svečanoj akademiji povodom Dana državnosti BiH, u organizaciji NVO „Stećak“, koja de se održati u subotu, 25. novembra 2017. godine u 18,00 sati u Domu kulture u Brčkom.

Građanima Brčko distrikta BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu