Irfan Čengić

Više od 50 posto budžeta za infrastrukturu i kapitalne projekte

Općina Stari Grad Sarajevo je organizovala novogodišnju press konferenciju na kojoj su predstavljeni realizovani projekti u 2017.godini, kao i planovi za 2018.godinu. Na konferenciji je prisustvovao i dopredsjedavajući Općinskog vijeća Irfan Čengić.

“Više od 50 posto budžeta u narednoj godini su planirana za kapitalne i infrastrukturne projekte, kada se u budžet uključe sredstva za četiri kapitalna projekta. Načelnik Hadžibajrić je u potpunosti prihvatio sugestije i programske ciljeve SDP-a Stari Grad, kada je u pitanju budžet za 2018. godinu i isti će dobiti naš podršku”, istaknuo je dopredsjedavjući Čengić.

U pripremi budžeta, SDP Stari Grad je održao javnu raspravu i konsultacije sa načelnikom Hadžibajrićem. Općinsko vijeće će razmatrati budžet na redovnoj sjednici 28. decembra.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu