OO SDP Novo Sarajevo

Vijećnica u OV Novo Sarajevo Snežana Omukić se pridružila SDP-u

Vijećnica u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Snežana Omukić, koja je izabrana sa liste Demokratske Fronte, pridružila se SDP BiH. Ovim činom je klub vijećnika SDP BiH postao drugi klub po veličini u Općinskom vijeću Novo Sarajevo.

Snežana Omukić, koja je u posljednje vrijeme djelovala kao nezavisna vijećnica, također je i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Sarajeva, te je klub SDP-a postao brojniji i u ovom predstavničkom tijelu.

Time se nastavio trend jačanja organizacije SDP BiH u Novom Sarajevu, koji je rezultat rada i zalaganja u isključivom interesu građana ove sarajevske općine. Iz ove organizacije za naredni period najavljuju i nova kadrovska pojačanja.

Iz SDP-a je upućena srdačna dobrodošlica Snežani Omukić, čije iskustvo će pomoći u daljnjem djelovanju kroz predstavnčika tijela čija je članica, ali i prilikom priprema i provođenja kampanje za predstojeće lokalne izbore.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu