FOM Vogošća realizovao tradicionalnu aktivnost

Veseli karavan i ove godine posjetio Vogošću

OO SDP Vogošća zajedno sa Forumom mladih tradicionalno organizuje aktivnost “Veseli karavan” i tako uljepšava djeci predstojeće novogodišnje praznike podjelom paketića u područnoj O.Š.Gora.

Ove aktivnosti u mjesecu decembru imaju posebnu draž jer cilj nam je da u mjesecu darivanja naše najmlađe drugarice i drugove učinimo radosnim.

Ovo je jedna od aktivnosti SDP-a koja je usmjerena na najmlađe sugrađane pored “Veselog karavana” imamo i tradicionalnu aktivnost “Maskenbal” a cilj nam je da djeci posvetimo i uljepšamo nekoliko dana u godini.

SDP se svojim aktivnostima u mjesecu decembru trudi da izmami osmijeh na licima naših najmlađih sugrađana a i danas smo to uspjeli.

Ove godine je sa nama bio i ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Damir Filipović čije je ministarstvo inicijator aktivnosti utopljavanja objekata u Kantonu Sarajevo, a dio projekta je i O.Š. Gora.

Sretnu Novu 2020. godinu želi vam SDP Vogošća!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu