Vehid Kadrić

Rođen 15.06.1975. godine u Zvorniku. Oženjen, otac dvoje djece. Višu vojnu školu završio u Maleziji 1998. godine, po izbijanju agresije na BiH uključio se u odbranu gdje je obavljao značajan broj komandnih dužnosti.
Završetkom rata ostaje u profesionalnom sastavu Armije BiH sa činom kapetana a 2002. godine raskida ugovor sa armijom i ulaskom u SDP BiH aktivno se počinje baviti politikom.
Od 2004. godine do 2012. godine obavlja dužnost predsjednika skupštine grada Zvornika. Od 2012. do 2016. godine obavlja dužnost savjetnika gradonačelnika grada Zvornika. 2016. godine izabran je za odbornika SDP BiH u Skupštini grada Zvornika.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu