FOM KO SDP BiH Tuzla

Uspješno realizovana akcija prikupljanja odjeće i obuće za socijalno ugrožene

Forum mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla je uspješno realizovao akciju prikupljanja odjeće i obuće za socijalno ugrožene kategorije u Tuzlanskom kantonu sa fokusom na socijalno ugrožene porodice sa djecom, djecu bez roditeljskog staranja i socijalno ugrožene mlade osobe.

U akciji koja je održana u julu mjesecu je prikupljeno preko 30 vreća odjeće i obuće, koja je distribuirana socijalno ugroženim osobama na području Tuzlanskog kantona.

Forum mladih Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla će i u budoćnosti organizovati slične akcije, a sve sa ciljem pomoći socijalno ugroženim kategorijama, sa posebnim osvrtom na socijalno ugrožene mlade ljude i djecu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu