Uspješno održan SKOK u Gračanici

Održan je drugi SKOK – Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs u Gračanici u prostorijama Društvenog centra Gračanica. Treningu je prisustvovao veliki broj mladih ljudi, koji su pokazali želju da se društveno-politički angažuju te unaprijede znanje u oblasti političkog obrazovanja.

Predavači su bili: Amela Kišić, Adi Mulamehić, Ahmet Šakušić, Demir Milkić i Mirzet Topčagić.

Kroz predavanje i diskusiju prisutnih, zaljučeno je da su mladi veoma solidarni i privrženi temeljnim socijaldemokratskim principima, svjesni sopstvene odgovornosti u svojoj sredini, naročito kada se radi o budućnosti.

Učesnici koji uspješno završe ovaj prvi nivo političke edukacije, a žele dodatno osnaživati svoj društveno politički aktivizam imaju priliku sudjelovati na ostalim edukativnim programima kao što su Politička škola i Akademija socijalne demokratije


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu