Predsjednici KO SDP HNK i OO SDP Jablanica

Uručena donacija jablaničkom Domu zdravlja

U petak su Ismet Lulić, predsjednik KO SDP-a BiH HNK i Damir Šabanović, predsjednik OO SDP BiH Jablanica posjetili Dom zdravlja u Jablanici kako bi se upoznali s trenutnom situacijom u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tom prilikom razgovarali su s direktorom Doma zdravlja Jablanica dr. Jusufom Avdićem kojemu su uručili malu donaciju realiziranu sredstvima iz ‘Fonda SDP BiH za pomoć tokom pandemije’.

Iako skromna, Lulić i Šabanović su izrazili nadu da će donacija koja se sastoji od zaštitnih maski, zaštitnih vizira, dezinfekcijskih sredstava zajedno za beskontaktnim toplomjerom jablaničkom Domu zdravlja i njihovom medicinskom osoblju dobro poslužiti kao sredstva prevencije u borbi protiv koronavirusa.