Predsjednici KO SDP HNK i OO SDP Jablanica

Uručena donacija jablaničkom Domu zdravlja

U petak su Ismet Lulić, predsjednik KO SDP-a BiH HNK i Damir Šabanović, predsjednik OO SDP BiH Jablanica posjetili Dom zdravlja u Jablanici kako bi se upoznali s trenutnom situacijom u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Tom prilikom razgovarali su s direktorom Doma zdravlja Jablanica dr. Jusufom Avdićem kojemu su uručili malu donaciju realiziranu sredstvima iz ‘Fonda SDP BiH za pomoć tokom pandemije’.

Iako skromna, Lulić i Šabanović su izrazili nadu da će donacija koja se sastoji od zaštitnih maski, zaštitnih vizira, dezinfekcijskih sredstava zajedno za beskontaktnim toplomjerom jablaničkom Domu zdravlja i njihovom medicinskom osoblju dobro poslužiti kao sredstva prevencije u borbi protiv koronavirusa.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu