Forum žena SDP BiH

Uloga žena u društveno – političkim procesima BiH 2015

Danas u Tuzli održan seminar pod nazivom “Uloga žena u društveno – političkim procesima BiH 2015.” U organizaciji FOŽ SDP BiH i Friedrich Ebert fondacije BiH. Aktivistice FOŽ SDP BiH Kantona Tuzla su na jednodnevnom seminaru razgovarale o izazovima socijaldemokracije u 2015. godini, položaju žena u partiji, te međunarodnim normama i kvotama za ravnopravnost polova.

Uvodničarke za navedene teme su bile Nermina Zaimović-Uzunović, predsjednica FOŽ SDP BiH, Azra Okić, predsjednica FOŽ SDP BiH KO TK i Mina Mašić, potpredsjednica FOŽ SDP BiH KO TK.

foz tk 1

Predsjednica FOŽ SDP BiH Nermina Zaimović-Uzunović je u svom uvodnom izlaganju iskoristila priliku da upozna članice o predstojećim aktivnostima SDP BiH. Istakla je važnost pripreme žena za lokalne izbore u BiH, s obzirom na zakonsku obavezu od 40% žena na listama.

Ovo je drugi seminar pod istim nazivom u organizaciji FOZ SDP BiH u ovoj godini, slijedeći se održava početkom maja u Bihaću.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.