Cazin

Ujedinjena Krajina, ujedinjen SDP za ujedinjenu Bosnu i Hercegovinu!

Glasajući na oktobarskim izborima za SDP svoj glas dižete protiv neznanja i korupcije, protiv nepravde i podjela

Slika

Nakon Ključa i Sanskog Mosta, predizborni skup na kojem su predstavljeni kandidati  sa lista SDP BiH Unsko-sanskog kantona na predstojećim izborima , za sve nivoe vlasti, održan je sinoć u Cazinu.

Pred oko više od pet stotina članova i simpatizera SDP  i građana Cazina  u sali  Doma kulture u Cazinu sinoć su predstavljeni kandidati SDP BiH USK za sve nivoe vlasti.

U ime OO SDP Cazin prisutnima se obratio Razim Halkić, predsjednik OO SDP BiH Cazin i kandidat na listi za Skupštinu Unsko-sanskog kantona.

Osvrnuvši se na protekle četiri godine koliko je SDP na vlasti u Unsko-sanskom kantonu, Halkić je istaknuo da je samo u protekle dvije godine na području općine Cazin u infrastrukturne projekte, obnovu školskih objekata i  izgradnju i rekonstrukciju putnih pravaca uloženo više od 2 miliona KM koje je osigurala Vlada USK na čelu sa Hamdijom Lipovačom.

“Moj prioritet, kao poslanika u Skupštini USK-a biće izgradnja škole “Nurija Pozderac” u Cazinu. Mi smo SDP , ujedinjeni mi stvaramo i gradimo” poručio je Halkić.

Nosilac liste za kantonalnu Skupštinu dr. Amir Murić govorio je o onome što je u protekle četiri godine urađeno u oblasti zdravstva, rekavši kako je slijedeći korak izgradnja dijaliznog centra u Domu zdravlja Cazin.

Prisutnima su se obratili i Mahmut  Alagić , nosilac liste za PD Parlamenta F BiH , te dr. Nermina Ćemalović, kandidatkinja na listi za PD Parlamentarne Skupštine BiH.

„Krajina je ujedinjena. U ove protekle četiri godine pokazali smo da  znamo i da možemo.  SDP je bio i ostaće najjača politička partija u Krajini. Dalje možemo samo ujedinjeni. Recite ne onima koji hoće da nas dijele, recite  da SDP-u i ujedinjenoj, Bosni i Hercegovini“,  poručio je Hamdija Lipovača, nosilac liste za PD Parlamentarne Skupštine  BiH i premijer Unsko-sanskog kantona.

Iako je puno toga urađeno, pred SDP-om je još puno posla. Glasajući  na oktobarskim izborima  za SDP svoj glas dižete  protiv neznanja i korupcije, protiv nepravde i podjela. Dajući svoj glas Socijademokratskoj partiji, svoj glas dajete za bolje sutra svih građana ujedinjene Bosne i Hercegovine. Ovaj skup na kojem smo svi zajedno danas, mi  koji smo  i u najtežim vremenima ostali vjerni SDP-u i ideji socijaldemokratije, dokaz je da samo  ujedinjeni možemo naprijed, poruka je iz Cazina.                                                                                 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.