Čirkin

Ubistvo u Prijedoru loš pokazatelj sigurnosti u Potkozarju

U tom kozaračkom povratničkom mjestu ubijeni su Muharem Balić (1952.) i Almir Redžić (1966.), povratnici u Trnopolje, i to rafalnim pucnjevima iz automatskog naoružanja

Slika

Poslanik SDP-a BiH u Narodnoj skupštini RS-a Behzad Čirkin zahtijeva od MUPRS-a efikasnu i odgovornu istragu i da se počinioci sinoćnjeg dvostrukog ubistva u Trnopolju kod Prijedora izvedu pred lice pravde i drastično kazne.

U tom kozaračkom povratničkom mjestu ubijeni su Muharem Balić (1952.) i Almir Redžić (1966.), povratnici u Trnopolje, i to  rafalnim pucnjevima iz automatskog naoružanja.

Ubistva dvojice Bošnjaka su se desila prvog dana Bajrama.

– Bez obzira na činjenicu da su počinioci nepoznati, ovo je jako loš pokazatelj miru i sigurnosti čitavog Potkozarja i šire okoline – navodi Čirkin u pisanoj izjavi i od nadležnih organa MUPRS-a zahtijevam efikasnu i odgovornu istragu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.