OO SDP BiH Vareš

U Varešu treba graditi život dostojan čovjeka

Centralni predizborni skup OO SDP BiH Vareš, kojim se ne završavaju predizborne aktivnosti SDP-a Vareš, pod sloganom “Vareš za sve nas”, održan je 22.09.2016.god. u sali općine Vareš sa početkom u 18:00 sati.

Predsjednik OO SDP BiH Vareš, Romić Branko je na početku, kroz svoj govor, upoznao sve prisutne o dosadašnjim predizbornim aktivnostima OO SDP BiH Vareš i stanju koje je OO SDP BiH Vareš zatekao u dosadašnjim obilascima mjesnih zajednica. Kroz zakonodavnu vlast, izabrani vijećnici OO SDP BiH Vareš namjeravaju graditi život u Varešu dostojan čovjeka, okupivši se u blok lijevo orijentiranih stranaka.

14441027_10154627710162755_4247341192493911733_n

Prisutnima su se obratili gosti : Zubić Jasmina, poslanik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, Begić Senaid, predsjednik Kantonalnog odbora SDP BiH Vareš, te kandidati OO SDP BiH Vareš za općinsko vijeće Vareš.Sa ovoga skupa, prisutnima smo poslali jasnu poruku :

Socijaldemokratska partija uz stranke jasne lijeve orijentacije, nema alternativu u ovom gradu, Kantonu, Federaciji BiH, Državi Bosni i Hercegovini !

Uz glas kandidatskoj listi SDP za općinsko vijeće Vareš, programu SDP-a za Vareš, glasamo za Vareš za sve nas!!!