SDP BiH
U organizaciji Foruma žena SDP BiH i centra Olaf Palme

U Mostaru održan četvrti modul Akademije rodne ravnopravnosti

Proteklog vikenda je u Mostaru Forum žena SDP BiH, u saradnji sa Forumom lijeve inicijative i uz podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizovao IV modul Socijaldemokratske akademije rodne ravnopravnosti na temu „Zdravlje, roditeljstvo, zaštita djece, starih osoba i invalida“.

Modul su otvorili Lana Prlić, potpredsjednica SDP BiH, Ifeta Ćesir-Škoro, predsjednica KO FOŽ SDP BiH HNK, i Zoran Mikulić, predsjednik KO SDP BiH HNK, koji su sa socijaldemokratskog stanovišta dali uvodne napomene za teme koje će se obrađivati i poželjeli polaznicama i polaznicima uspješan rad.

Učesnice i učesnici su su imali priliku slušati i diskutovati na temu zdravlja muškaraca i žena, ostvarivanju prava za porodiljsko odsustvo, brige o djeci, starim osobama i invalidima sa uvodničarkama Anidom Šabanović, Azrom Gazibegović i Melihom Lekić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu