Nastavak edukacije

U Maglaju je i ove godine održan Socijaldemokratski otvoreni kratki kurs

U Maglaju je i ove godine održan SKOK – Socijaldemokratski otvoreni kratki kurs, koji je ponovo na jednom mjesto okupio mlade ljude željne o osnovnim principima i vrijednostima socijaldemokratije.

Učestvujući u diskusiji, zaključeno je da su mladi spremni postaviti nove ciljeve i preuzeti odgovornost u svojoj lokalnoj sedini, posebno kada se radi o njihovoj budućnosti. Također, svojim svakodnevnim angažmanom na razne načine potvrđuju osnovne principe socijaldemokratije.

Učesnici koji uspješno završe ovaj prvi nivo političke edukacije, a žele dodatno osnaživati svoj društveno politički aktivizam imaju priliku sudjelovati na ostalim edukativnim programima kao što su Politička škola i Akademija socijalne demokratije.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu