U fanatičnom ambijentu u Žepču predstavljen “Plan 10”

Dok se sve druge političke opcije bave klasičnim populizmom, zastrašivanjem vlastitog naroda i održavanjem beskorisnih skupova, prebrojavajući svoje pristalice, ne nudeći našoj domovini i građanima apsolutno ništa, SDP BiH je širom BiH krenuo sa održavanjem programskih konvencija i predstavljanjem “Plana 10” – izbornog programa sačinjenog na nekoliko hiljada stranica, a koji svojom sadržinom nudi konkretna rješenja za probleme, koji našu domovinu preko 20 godina vode u izvjesnu propast.

Na izradi ovog programa su učestvovali najistaknutiji eksperti naše domovine iz 10 oblasti, koje se definisane kao prioriteti građana, izraženi putem ankete, koju je SDP BiH provodio godinu dana.

U fanatičnom ambijentu “Gradske kafane” u Žepču, pred više od 200 prisutnih građana, sinoć je u Žepču predstavljen “Plan 10”. U sklopu predstavljanja “Plana 10” , aktivno učešće su uzeli šef kluba SDP BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH, Mirsad Mešić, šef kluba SDP BiH U Parlamentu FBiH, Elvir Karajbić, Delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, Amil Buljubašić, kao i ostali predstavnici najužeg rukovodstva Kantonalne organizacije SDP BiH Zeničko – dobojskog kantona.

U ime domaćina, obratio se Predsjednik OO SDP BiH Žepče, Mirko Trifunović, a izlaganje “Plana 10” je realizirao šef izbornog štaba OO SDP BiH Žepče, Senad Mehić.
Država se ne pravi sama! Za državu treba vizija, za državu treba plan, a skraćenu verziji našeg “Plana 10” možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.sdp.ba/publikacije/Plan10.pdf


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu