Press GO SDP Bihać

U Bihaću vlada neozbiljan pristup po pitanju migrantske kriza

Gradski odbor SDP-a Bihać održao je konferenciju za novinare na kojoj su iznijeli stavove u vezi posljednih dešavanja u Gradskom vijeću, odnosno aktuelne političke situacije.

Na konferenciji za novinare su se obratili Fatka Kulenović, predsjednica GO SDP Bihać i zastupnica u Skupštini USK-a, te gradski vijećnici Adnan Habibija, Hilmo Kozlica i Adis Šušnjar.

Najveće kritike upućene su gradonačelniku Bihaća i Pomaku zbog koalicije i nove većine sa SDA koja je profunkcionisala na posljednoj sjednici Vijeća. Vijećnici SDP-a i predsjednica GO, Fatka Kulenović zamjeraju gradonačelniku neozbiljan pristup kada je u pitanju migrantska kriza.

Naime, sjednica Gradskog vijeća je bila vanredna i trebala je razmatrati samo pitanje nove lokacije za prihvatni centar, a prema riječima SDP-ovaca, iskorištena je za smjenu kadrova i uspostavu nove većine u Vijeću.

usk.info


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu