Tuzlanska alternativa podržala kandidaturu prof. dr. Denisa Bećirovića za Predsjedništvo BiH

Na zajedničkom sastanku Gradskog odbora i Predsjedništva stranke, održanoj jučer, rukovodstvo Tuzlanske alternative je jednoglasno odlučilo podržati prof. dr. Denisa Bećirovića u kandidaturi za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda na izborima u oktobru 2018. godine.

Tuzlanska alternativa je prepoznala Denisa Bećirovića kao kandidata koji će najbolje štititi interese države Bosne i Hercegovine, što je pokazao i kroz angažman u Parlamentu BiH. Činom podrške Denisu Bećiroviću istaknuto je da interes države BiH dolazi ispred stranačkih interesa, a Bećirović je najbolji kandidat za zastupanje interesa svih građana naše zemlje.

Podrška Denisu Bećiroviću je podrška njegovoj politici očuvanja i razvoja evropske i demokratske Bosne i Hercegovine, kao osnovnog strateškog interesa i Bošnjaka, i Hrvata, i Srba, i Ostalih. Tuzlanska alternativa ovim činom podržava istinske proevropske snage koje će zaustaviti udaljavanje Bosne i Hercegovine od Evropske unije, NATO alijanse, trajne stabilnosti i ozbiljnih investicija.

U narednom periodu će se nastaviti podrška kandidaturi Denisa Bećirovića, koju će dati još nekoliko političkih subjekata, istaknutih pojedinaca i udruženja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.