Pet stotina delegata bira

Trideset i jedan kandidat na Petoj izborno-izvještajnoj Konvenciji FOM SDP BiH

Devetog maja, na dan podjede nad fašizmom, u Tuzli će biti održana 5. izborno-izvještajna Konvencija Foruma mladih SDP BiH na kojoj će 500 delegata birati novo rukovodstvo Foruma mladih, kao i Odluku o unutrašnjem organizovanju i Program.

Delegati će na Konvenciji birati predsjednika, pet potpredsjednika, generalnog sekretara i članove Nadzornog odbora između 31 kandidata.

Kandidati za predsjednika su Aldi Halilović, dosadašnji generalni sekretar Foruma mladih i Damir Filipović, predsjedavajući Općinskog vijeća Ilijaš.

Kandidati za potpredsjednike su Adnan Habibija, Amar Fazlagić, Arman Zalihić, Darjana Marjanović, Emir Turčinović, Ernad Hrvić, Irhana Čajdin, Jasmin Hasanović, Mirela Halilović, Nermin Sefić, Nino Zelenika, Stefan Jović, Tamara Vujinović i Vladimir Radišić.

Kandidati za generalnog sekretara su Azra Gazibegović, Dejan Šćepanović, Džana Sokolović i Elvis Imočanin.

Kandidati za članove Nadzornog odbora su Ademir Šišić, Ajna Šutković, Arman Helebić, Dejan Drobnjak, Esma Klico, Ines Ljopur, Jasmin Ljima, Minja Vašićek, Nedim Smajlović, Nermina Konjalić i Sanin Ćutahija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.