U Mjesnoj zajednici Bjelave

Tribina SDP-a u Srebreniku

U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore 02.10.2016.godine, SDP je 07.09.2016.godine održao javnu tribinu u mjesnoj zajednici Bjelave gdje su se predstavili kandidati SDP-a za Načelnika i za Vijeće općine Srebrenik.

Prisutnima su se obratili sljedeći kandidati:

-Nosilac liste za Vijeće općine Srebrenik ispred SDP-a, prim.dr Ziher Suljić, kandidati za Vijeće ispred SDP-a, a na kraju se je obratio i kandidat za Načelnika općine Srebrenik,Mirza Kešetović,dipl.ekonomista.

Kandidati su naglasili da je od izuzetne važnosti da što veći broj građana izađe na izbore 02. oktobra i da glasaju za kandidate SDP-a ,jer SDP ima najbolji program,koji je baziran na rješavanju postojeće krize u Opštini. te stvaranju boljih uslova za život građana.Kandidat za Načelnika se je posebno osvrnuo na infrastrukturne probleme građana u Bjelavama,naglasio da su Bjelave bile zapostavljene od općinske vlasti u proteklom periodu, te da je došlo vrijeme da se to promijeni.