Saopštenje za javnost

Teroristički napad u Zvorniku je direktan napad na državu BiH

Socijaldemokratska partija BiH najoštrije osuđuje gnusan teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku usljed kojeg je jedan policajac poginuo, a dva su ranjena.

Nema sumnje da je ovo bio direktan napad na državu Bosnu i Hercegovinu, sve njene ustanove i institucije, te svakog građanina naše zemlje.

Od istražnih i organa gonjenja očekujemo da što prije otkriju eventualne nalogodavce i ko zapravo stoji iza ovog terorističkog čina.

Porodici poginulog policajca upućujemo izraze najiskrenijeg saučeśća.

Pozivamo građ ane da ostanu mirni na bilo koju vrstu provokacija. Integrativni faktori u našoj zemlji su uvijek bili jači od dezintegrativnih i svi zajedno nećemo dozvoliti scenarije koje neko očigledno priželjkuje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.