Saradnja Foruma mladih sa Aktivom žena penzionerki Tuzla

Tematsko predavanje o prevenciji kardiovaskularnih oboljenja penzionerki

Članice i članovi Odjela za zdravlje Foruma mladih Gradske organizacije SDP Tuzla, u utorak 14.04.2015. godine održali su tematsko predavanje o prevenciji kardiovaskularnih oboljenja Aktivu žena penzionerki grada Tuzla, kao najčešćih oboljenja koja se javljaju u trećoj životnoj dobi.

Preko dvije stotine članica Aktiva žena penzionerki su imale prilika da kontrolišu krvni pritisak, potraže savjet o načinu ishrane i životnim navikama ali i da se informišu o medikamentima koje koriste u liječenju ovih oboljenja.

Ovim predavanjem, ali i druženjem, Forum mladih SDP Tuzla nastavio je izuzetnu i dugogodišnju saradnju sa Aktivom žena penzionerki Tuzla, na obostrano zadovoljstvo i radost.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.