Svjetski Dan učitelja

Danas, 5.oktobra, obilježava se Svjetski dan prosvjetnih radnika kada je prilika da vam zahvalimo na vašem trudu, požrtvovanosti i strpljenju koje ulažete u našu djecu da bi dobili sigurniju i ljepšu budućnost. Vaša uloga u njihovim i našim životima je izuzetno važna, baš kao što je i vaša uloga u društvu neprocjenjiva.

Mi iz SDP BiH smo u potpunosti svjesni i položaja koji imate trenutno u društvu, nedovoljnih primanja, neuređenih radnih odnosa, loših uslova u školama i razredima i mnogih drugih problema sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovo je razlog zašto je veliki dio našeg Izbornog programa upravo posvjećen obrazovanju i ulaganju u budućnost Bosne i Hercegovine, koja počiva na položaju prosvjetnih radnika i zajedno s vama i sindikatima obrazovanja na svim nivoima možemo uraditi mnogo na poboljšanju vaših uslova rada i budućnosti naše djece nakon 7.oktobra. Ovo je zemlja za sve nas, a obrazovanje je budućnost naše zemlje!

Čestitamo vam vaš dan i želimo mnogo uspjeha u budućem radu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu