KO SDP BiH USK

Svi izađete na izbore i svoj glas dajte Denisu Bećiroviću

Danas kada i zvanično ulazimo u završnicu izborne kampanje, Socijaldemokratska partija BiH Unsko-sanskog kantona želi se zahvaliti našim sugrađanima na ogromnoj podršci koju su nam pružili u proteklih mjesec dana.

Mi se u proteklom periodu nismo bavili drugim strankama niti njihovim kandidatima i nismo nikoga napadali, mi smo se trudili građanima što više približiti našu viziju Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine, naše planove za budućnost svih nas, nudeći im jedino iskrenu borbu za njihova prava i osiguranje egzistencije dostojne svakog čovjeka.

Uz najkvalitetniji izborni program, na listama Socijaldemokratske partije BiH Unsko-sanskog kantona građanima smo ponudili i najbolje kandidate, koji imaju sposobnost, znanje, odlučnost i volju da tih deset planova iz izbornog programa i realiziraju.

07. oktobar je prekretnica za sve nas i za Bosnu i Hercegovinu, jer na ovim izborima ne biraju se stranke, bira se život kakav želimo živjeti. Na ovim izborima svojim glasom odlučujemo da li će ova zemlja konačno izaći iz mraka u kojem nas drže više od dvadeset godina i krenuti naprijed.

Zato je svaki glas bitan.

Zato vas pozivamo da u nedjelju 07. oktobra, svi izađete na izbore i svoj glas date Denisu Bećiroviću, jednom predsjedniku za sve nas i Socijaldemokratskoj partiji.

Razloga je mnogo, ali ako još uvijek ne znate zašto glasati za SDP, odgovor je jednostavan. Zato što imamo najbolji program, odlične kadrove i vrhunske stručnjake koji će sigurno uraditi ono što su rekli: povećati plate i penzije, osigurati zdravstvenu zaštitu svima, izgraditi autoputeve, oporaviti ekonomiju i što je najvažnije zadržati našu djecu ovdje, kadrove koji mogu i hoće izgraditi zemlju jednakih prava, za sve nas.

Zato što nismo svi isti.

Do pobjede!